Welcome in Aloe Vera Shop +49 176 70 60 96 53 info@lraloevera.eu
Select Page

FAQs

Veel gestelde vragen over Lr Aloe Vera Huidverzorging

Wat is Aloë Vera en waarom is het geschikt voor de verzorging?

De Aloë Vera is al sinds duizenden jaren bekend. De vele inhoudelijke stoffen van de Aloë Vera plant hebben zich vooral bewezen in de huidverzorging, omdat deze de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid versterken en gelijktijdig het vochtgehalte van de huid compenseren. Bovendien bevorderen de inhoudelijke stoffen van de Aloë Vera de soepelheid van de huid, zodat de regelmatige toepassing van de Aloë Vera producten leidt tot een zichtbaar meer vitale uitstraling.

De LR Aloë Vera serie – Wat onderscheidt hem?

Sinds 2001 heeft LR ook de „wonderplant“ Aloë Vera ontdekt en produceert zij hoogwaardige Aloë Vera producten. Buitengewoon hoge aandelen aan Aloë Vera gel en geselecteerde combinaties van werkzame stoffen maken de LR Aloë Vera producten tot een belevenis – vooral voor uw huid. Verwen uw huid elke dag – met onze meer dan 50 Aloë Vera verzorgingsproducten voldoen wij zeker aan al uw wensen voor een optimale huidverzorging. Wij gebruiken voor onze LR Aloë Vera verzorging uitsluitend het binnenste van het blad van de Aloë Vera planten uit gecontroleerde teelt in het hoogland van Mexico. Vanouds beproefde kruiden, extracten en oliën harmoniëren uitstekend met de gel van de Aloë Vera en reinigen en verzorgen de huid.

Welke LR Aloë Vera verzorgingsproducten zijn er?

De lijst van Aloë Vera verzorgingsproducten is lang. Ze omvat meer dan 50 producten, waaronder talrijke reinigings- en verzorgingsproducten, gezichtscrèmes, bodylotions, douchegels en shampoos, handcrèmes, tandpasta en zonnebrandproducten.

Wat is het bijzondere aan de LR Aloë Vera producten?

LR hecht bij al haar producten de grootste waarde aan de kwaliteit. Zo worden ook de Aloë Vera producten ontwikkeld met de claim dat ze de beste zijn. Om die reden gebruiken wij uitsluitend de pure bladfilet van de Aloë Vera – een voorwaarde voor de hoogste kwaliteit. Bovendien verbinden wij ons tot een behoedzame verwerking, zodat de waardevolle inhoudelijke stoffen ook compleet behouden blijven en zetten een hoge concentratie Aloë Vera gel in om kwalitatief hoogwaardige eindproducten te krijgen. Deze hoge kwaliteit danken de LR Aloë Vera producten ook aan het begeerde IASCkeurmerk, waarmee de LR Aloë Vera verzorging al jarenlang wordt onderscheiden. Ook voor 2012 werden alle LR Aloë Vera producten onderscheiden met het begeerde keurmerk.

Wat voor product is de MSM Body Gel en waar breng ik het aan?

De MSM Body Gel is een soepele, verkoelende en snel intrekkende gel met een extract van berendruifbladeren en wilgenbast. Op basis van de verkoelende werking en de toevoeging van de kruidenextracten heeft deze gel een weldadig effect als het meerdere keren per dag aangebracht wordt op belaste gewrichten.

Wat doet de Aloë Vera Propolis crème en waar breng ik het aan?

Deze rijke verzorgingscrème is uitstekend geschikt voor de verzorging van een droge huid die verzorging nodig heeft. Het Propolis extract uit de honingraat met zijn warmte isolerende functie en de vochtinbrengende werking van de Aloë Vera geven een verzorgd en ontspannen gevoel op de huid en zorgen voor een huid die gewapend is tegen verschillende invloeden van buitenaf. Dus is de Aloë Vera Propolis crème uitstekend geschikt als gelaats- en handbescherming. In principe kunt u de crème natuurlijk overal aanbrengen waar de huid heel droog is en verzorging nodig heeft.

Wat doet de Aloë Vera Thermo Lotion en waar breng ik hem aan?

De lichte Aloe Vera Thermo lotion is uitstekend geschikt voor massagetoepassingen. De inhoudelijkeetherische oliën eucalyptusolie en wintergroenolie zorgen eerst voor een lichtverkoelend effect op de huid, totdat zich in een tweede fase een aangename warmteontplooit die bijdraagt aan een directe ontspanning.

Wat doet het Aloë Vera Concentrate en hoe en wanneer breng ik het aan?

Het Aloë Vera Concentrate geeft maximale vochtigheid op basis van de hoge concentratie Aloë Vera en ondersteunt het vochtgehalte van de huid. Wij raden aan het Concentrate in principe aan te brengen na de reiniging en voor de dag- en/of nachtverzorging.

Wat doet de Aloë Vera Emergency Spray en wanneer gebruik ik hem?

Met 11 beproefde kruidenessences zorgt de Emergency Spray voor de ideale beschermende film voor een belaste huid en kalmeert en verkoelt hem. Breng de Emergency Spray op na de reiniging en voor de verzorging van het gelaat en lichaam. Hij is geschikt voor verschillende toepassingsgebieden zoals een belaste en droge huid of na het zonnebaden.

Wat is DermaIntense en wanneer gebruik ik hem?

DermaIntense is de innovatieve oplossing voor een belaste huid. Het is uitstekend geschikt voor de gevoelige huid in het gezicht, in de hals, op de ellebogen of in de knieholtes. De werkzame stoffencombinatie van Aloë Vera, teunisbloemolie, mahonieextract en vitamine B12 verzorgt en werd speciaal ontwikkeld voor de gerichte verzorging van bijzonder droge huidoppervlakken. Voor een bijzonder intensieve verzorging kunt u de crème eerst goed inmasseren en dan een dunne laag daar overheen op laten drogen.

Is Lr DermaIntense dermatologisch getest?

Ja, Dermatest GmbH heeft DermaIntense aan verschillende testen onderworpen en kwam daarbij tot buitengewoon positieve resultaten. Er werd vastgesteld dat DermaIntense onder dermatologische condities heel goed verdragen werd en een regelmatige toepassing een optimale ondersteuning van de natuurlijke huidbarrière is en kan zorgen voor een verbetering van de huidvochtigheid. Bovendien werd bij de proefpersonen van de studies een stijgend vetgehalte van de huid waargenomen.

Waarom is de Lr Dermaintense crème roze?

Het product bevat geen kleurstof, maar de kleur is terug te voeren op de werkzame stof vitamine B12.

Hoe vaak pas ik de Lr Aloë Vera gelaatspeeling toe?

Bij een normale huid een tot twee keer per week. Bij een meer droge huid een keer per week of om de tien dagen.

Wat doet het Lr Aloë Vera Schuimmasker en hoe gebruik ik het?

Het Lr Aloë Vera schuimmasker verfrist en verzorgt tegelijk en voorziet de huid intensief van vocht. De huid voelt onmiddellijk fris, uitgerust aan en krijgt meer uitstraling. Breng het masker ruim aan op het gereinigde gelaat, de hals en het décolleté (niet op het gebied rond de mond en de ogen). Eventueel op de huid overblijvende resten van het product na ca. 15 minuten zacht in de huid inmasseren. Indien gewenst vervolgens dag- of nachtverzorging er overheen aanbrengen.

Kan ik mijn make-up over de Lr Aloë Vera Dagverzorging aanbrengen?

De Lr Aloë Vera Dagverzorging is een ideale basis voor make-up en laat uw huid er gedurende vele uren stralend mooi uitzien.

Wanneer en hoe breng ik de Lr Aloë Vera Nachtverzorging aan?

Breng de Lr Aloë Vera Nachtverzorging altijd ‘s avonds na het reinigen aan op het gelaat, de hals en het decolleté.

Wat doet de Lr Aloë Vera Oogcrème en hoe breng ik hem aan?

De Lr Aloë Vera oogcrème is een verkoelende en hydraterend crèmegel voor de gevoelige huid rond de ogen. Het inhoudelijke magnolia-extract werkt verzorgend, Haloxyl geeft de ogenpartij een frisser effect. Tapponeer de Aloë Vera Oogcrème ‘s morgens en ‘s avonds altijd voor de verzorging zacht in de huid rond de ogen in.

Is de Lr Aloë Vera Body Balm ook geschikt voor kinderen?

Ja, de Lr Aloë Vera Body Balm is als lichaamsverzorging geschikt voor het hele gezin.

Hoe gebruik ik de Lr Aloë Vera Soft Skin Cream?

De Aloë Vera zachte huidcrème is een product voor de verzorging van het gelaat en het lichaam.

Welke functie heeft de Lr Aloë Vera Sprayhaarkuur en hoe gebruik ik hem?

De lichte Lr Aloë Vera sprayhaarkuur met bio-watermuntextract voor vitaliteit en spankracht geefthydrateert het haar, zonder het te verzwaren en vergemakkelijkt het kammen. Dusgeeft hij het haar glans en kracht en is ook geschikt voor droog of gekleurd haar. Sprayde kuur gewoon in het gewassen haar op de haarstrengen. Was de kuur niet uit, maarstyle uw haar vervolgens zoals u gewend bent.

Kan ik de Lr Aloë Vera Crèmezeep alleen gebruiken voor de handen?

Lr Aloë Vera Crèmezeep is geschikt voor de reiniging van het hele lichaam.

Lr Aloë Vera Extra Rich Hand Cream

Tip: breng de Lr Aloë Vera Extra Rich Hand Cream ‘s avonds heel ruim aan op uw handen, trek vervolgens katoenen handschoenen aan en laat de crème gedurende de nacht intrekken.

Wat is het bijzondere van de Lr Aloë Vera Tandgel?

De Lr Aloë Vera Tandgels zijn geschikt voor de grondige reiniging van tandvlees en tanden en geven een aangenaam frisse adem. Echinacea-extract versterkt het tandvlees. Bij heel pijngevoelige tanden gebruikt u het beste de Aloë Vera Sensitive Tooth Gel.

Wat is het bijzonder van de Lr Aloë Vera Sun Care producten?

Aloë Vera Sun Care verzorgt de huid voor en na het zonnebaden. De hoogste Aloë Vera verzorgingsaandelen verzorgen uw huid al tijdens het zonnebaden en bieden bescherming aan lichaam en gelaat. Alle Aloë Vera zonneproducten hebben minstens een aandeel van 40% Aloë Vera. Ze zijn waterbestendig, trekken snel in de huid in, laten een aangenaam gevoel op de huid achter en ruiken heerlijk naar de zomer!

Wanneer breng ik de Lr Aloë Vera zonnebrandproducten aan?

Om een zo goed mogelijke bescherming tegen de zon te garanderen, brengt u de zonnebrandproducten minstens 20 minuten voor het zonnebaden aan en niet onder de directe zonnestralen.

Voor wie is de Lr Aloë Vera Sun Cream SPF 50 geschikt?

Met zijn bijzonder hoge beschermingsfactor is de Lr Aloë Vera Sun Cream SPF 50 geschikt om een bijzonder gevoelige en vatbare huid, bv. die van kleine kinderen, te beschermen.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met onze productadviseurs:
Tel. +49 176 70 60 96 53 of via e-mail: info@lraloevera.eu

022032051 041

Translate »
Have no product in the cart!