Welcome in Aloe Vera Shop +49 176 70 60 96 53 info@lraloevera.eu
Select Page

FAQs

Ofte stillede spørgsmål.
Her er nogle almindelige spørgsmål om Lr Aloe Vera produkter.

Hvad er Aloe Vera, og hvorfor er det så velegnet til pleje?

Man har kendt til Aloe Vera i mange tusinde år. Størstedelen af indholdsstofferne i Aloe Vera planten har navnlig vist sig nyttige inden for hudpleje, da de styrker hudens naturlige beskyttelsesmekanismer og på samme tid udligner hudens fugtbalance. Endvidere fremmer Aloe Vera indholdsstofferne hudens smidighed, således at den regelmæssige anvendelse af Aloe Vera produkterne bevirker en synligt sundere udstråling.

LR Aloe Vera serien – hvad kendetegner den?

LR har siden 2001 også anvendt “vidunderplanten” Aloe Vera og producerer Aloe Vera-produkter i høj kvalitet. En særligt høj andel af Aloe Vera gel og udvalgte kombinationer af virkestoffer gør LR Aloe Vera produkterne til en oplevelse – særligt for huden. Forkæl din hud hver eneste dag – med vores mere end 50 Aloe Vera plejeprodukter opfylder vi sikkert også dine ønsker om en optimal hudpleje. Vores LR Aloe Vera pleje indeholder kun den indvendige del af bladene på Aloe Vera planter fra kontrolleret dyrkning i det mexicanske højland. Gammelkendte urter, ekstrakter og olie harmonerer fremragende med Aloe Vera gelen og rengør og plejer huden.

Hvilke LR Aloe Vera plejeprodukter findes der?

Listen over Aloe Vera plejeprodukter er lang. Den omfatter over 50 produkter, herunder en række rense- og plejeprodukter, ansigtscreme, bodylotion, showergel, shampoo, håndcreme, tandpasta og solbeskyttelsesprodukter

Hvad er det særlige ved LR Aloe Vera produkterne?

LR lægger vægt på kvalitet ved alle produkterne. Således er der også høje krav til Aloe Vera produkterne, hvad angår deres udvikling og fremstilling. Derfor anvender vi udelukkende Aloe Vera plantens rene blad-filet – en forudsætning for den højeste kvalitet. Derudover forpligter vi os til en skånsom bearbejdning, således at indholdsstofferne bibeholdes i deres helhed, og vi bruger en høj Aloe Vera gel koncentration med henblik på at skabe færdige produkter af en høj kvalitet. LR Aloe Vera produkternes høje kvalitet bevidnes ved det eftertragtede IASC-mærke, som LR Aloe Vera plejeprodukterne har fået tildelt i en årrække. Senest i 2012 hvor alle LR Aloe Vera produkterne blev udmærket med det eftertragtede kvalitetsstempel.

Hvilken slags produkt er MSM Body Gel, og hvor bruger jeg det?

MSM Body Gel er en lind, kølende gel, der trænger hurtigt ind, med melbærrisbladog pilebarkekstrakt. Den kølende virkning og tilsætningen af urteekstrakt gør, at gelen har en velgørende virkning, når den masseres ind på ømme led flere gange dagligt.

Hvilken effekt har Aloe Vera Cream med Propolis, og hvor bruger jeg den?

Denne nærende plejecreme er velegnet til pleje af tør og krævende hud. Propolisekstrakten af bikage med dens varmeisolerende funktion og Aloe Veraens fugtgivende virkning skaber en velplejet og afslappet hudfølelse og skaber en hud, som er modstandsdygtig over for forskellige udefrakommende påvirkninger. Aloe Vera Cream med Propolis er således særligt velegnet som ansigts- og håndbeskyttelse. Helt generelt kan du anvende cremen naturligt alle de steder, hvor huden er meget tør og har brug for pleje.

Hvilken effekt har Aloe Vera Thermo Lotion, og hvor bruger jeg den?

Den lette lotion er yderst velegnet til massagebrug. Den indeholdte æteriske olie, eukalyptusolie og vintergrøntolie skaber først en let kølende effekt på huden, hvorefter der opstår en behagelig varme, som fører til umiddelbar afslapning.

Hvilken effekt har Aloe Vera Concentrate, og hvordan bruger jeg den?

Aloe Vera Concentrate giver, som følge af den høje Aloe Vera-koncentration , maksimal fugt og støtter hudens fugtbalance. Vi anbefaler, at bruge koncentratet efter rens og inden dag- eller natcremen.

Hvilken effekt har Aloe Vera Emergency Spray, og hvornår bruger jeg den?

Lr Emergency Spray skaber med sine 12 anerkendte urte-essenser den perfekte beskyttelsesfilm til krævende hud og har en beroligende og kølende virkning. Brug Emergency Spray efter rens og før ansigts- og kropsplejen. Den er velegnet til forskellige områder, såsom krævende og tør hud eller efter solbadning.

Hvad er DermaIntense, og hvornår bruger jeg den?

DermaIntense er den innovative løsning til krævende hud. Den er yderst velegnet til følsom hud i ansigtet, på halsen, albuerne eller i knæhaserne. Kombinationen af virkestoffer i form af Aloe Vera, natlysolie, mahonia-ekstrakt og B12-vitamin har en plejende virkning og er specielt udviklet til målrettet pleje af særligt tørre hudområder. For at opnå en særligt intensiv pleje kan du først massere cremen godt ind og derefter lade et tyndt lag tørre over det første lag.

Er DermaIntense dermatologisk testet?

Ja, tyske Dermatest GmbH har gennemført forskellige test af DermaIntense og kom frem til et yderst positivt resultat. Det blev bekræftet, at DermaIntense ikke gav nogen bivirkninger under de dermatologiske betingelser, og at en regelmæssig anvendelse fungerer som en optimal understøttelse af den naturlige hudbarriere og kan medvirke til et forbedret fugtniveau i huden. Derudover kunne der hos testpersonerne ses et øget fedtindhold i huden.

Hvorfor Creme rosa?

Produktet indeholder ingen farvestoffer. Farven skyldes derimod det aktive stof B12-vitamin.

Hvor ofte skal jeg bruge Aloe Vera ansigtspeelingen?

Ved normal hud én til to gange om ugen. Ved tør hud én gang om ugen eller hver 10. dag.

Hvilken effekt har Aloe Vera skummasken, og hvordan bruger jeg den?

Skummasken har en opfriskende og plejende virkning og giver huden masser af fugt. Huden får straks et frisk, udhvilet udseende, som stråler. Masken lægges i rigelige mængder på det rensede ansigt, hals og dekolleté (undgå mund og øjne). Eventuelle rester masseres efter ca. 15 minutter ind i huden. Påfør efter behov dag- eller natcreme herefter.

Kan jeg bruge makeup oven på Aloe Vera dagcremen?

Aloe Vera dagcremen er den perfekte base til makeup og giver din hud et flot udseende i flere timer.

Hvornår og hvordan bruger jeg Aloe Vera natcremen?

Brug Aloe Vera natcremen om aftenen, efter du har renset ansigtet, halsen og dekolleté.

Hvilken effekt har Aloe Vera øjencremen, og hvordan bruger jeg den?

Øjencremen er en kølende og fugtgivende cremegel til det følsomme øjenområde. Gelen indeholder magnolieekstrakt, som har en plejende virkning, og Haloxyl får øjenområdet til at se mere frisk ud. Dup Aloe Vera øjencremen på øjenområdet om morgenen og om aftenen inden cremen.

Er Aloe Vera Body Balm velegnet til børn?

Ja, Body Balm er velegnet til hele familiens kropspleje.

Hvordan bruger jeg Aloe Vera Soft Skin Cream?

Aloe Vera Soft Skin cremen er et produkt til pleje af ansigt og krop.

Hvilken funktion har Aloe Vera sprayhårkuren, og hvordan bruger jeg den?

Den lette sprayhårkur med økologisk vandmynteekstrakt til vitalitet og styrke giver håret fugt uden at tynge det og letter hårredningen. Håret får således en flot glans og kraft. Sprayen er også velegnet til tørt eller farvet hår. Spray kuren i det vaskede hår. Kuren skal ikke skylles ud. Håret sættes som normalt.

Kan jeg kun bruge Aloe Vera cremesæben til hænderne?

Produktet er velegnet til at vaske hele kroppen.

Aloe Vera Extra Rich Hand Cream

Tip: Smør et tykt lag Extra Rich Hand Cream på hænderne om aftenen, og tag bomuldshandsker på, og lad cremen trænge ind i løbet af natten.

Hvad er det særlige ved Aloe Vera tandpasta?

Aloe Vera tandpasta er velegnet til grundig rengøring af tandkød og tænder og giver en dejlig frisk ånde. Echinacea-ekstrakt styrker tandkødet. Ved tænder, der er stærkt følsomme for smerte, anbefales brugen af Aloe Vera Sensitive Tooth Gel.

Hvad er det særlige ved Aloe Vera Sun Care produkterne?

Aloe Vera Sun Care plejer huden før og efter solbadet. Den meget høje Aloe Vera andel plejer allerede din hud under solbadet og beskytter krop og ansigt. Alle Aloe Vera solprodukter indeholder mindst 40 % Aloe Vera. De er vandfaste, trænger hurtigt ind, efterlader en behagelig hudfølelse og dufter dejligt af sommer!

Hvornår bruger jeg Aloe Vera Sun Care produkterne?

For at få den bedste beskyttelse mod solen skal Aloe Vera Sun Care produkterne påføres mindst 20 minutter før solbadet og ikke i direkte sollys.

Hvem er Sun Cream SPF 50 egnet til?

Med den særligt høje solbeskyttelsesfaktor egner Sun Cream SPF 50 sig til at beskytte meget sensibel og følsom hud, f.eks. hos små børn.

Ved yderligere spørgsmål står vores produktrådgivning gerne til disposition:
Tlf. +49 176 70 60 96 53 eller via e-mail: info@lraloevera.eu

022032051 041

Translate »
Have no product in the cart!