Welcome in Aloe Vera Shop +49 176 70 60 96 53 info@lraloevera.eu
Select Page

FAQs

Hyppig stilte spørsmål om Lr Aloe Vera-produkter

Hva er Aloe Vera, og hvorfor er det velegnet til pleie?

Aloe Vera har vært kjent i tusenvis av år. De fleste innholdsstoffene i Aloe Vera-planten har vist seg spesielt nyttig innenfor hudpleie, da disse forsterker hudens naturlige beskyttelsesmekanismer, og samtidig utjevner hudens fuktighetsbalanse. I tillegg gjør innholdsstoffene i Aloe Vera huden smidig, og reglemessig bruk av Aloe Vera-produkter gir mer vital utstråling.

Lr Aloe Vera-serien – Hvordan utmerker den seg?

Siden 2001 har også LR tatt i bruk «mirakelplanten» og produsert Aloe Vera-produkter av høyeste kvalitet. De uvanlig høye andelene av Aloe Vera Gel og utvalgte virkestoffkombinasjoner gjør LRs Aloe Vera-produkter til en opplevelse for huden din. Skjem bort huden din hver dag – våre mer enn 50 Aloe Vera-pleieprodukter kan oppfylle alle dine ønsker for en optimal hudpleie. Vi bruker i vår Aloe Vera-pleie, utelukkende ren bladfilet fra Aloe Vera-planter fra kontrollert dyrking i det meksikanske høylandet. Velkjente urter, ekstrakter og oljer harmonerer fremragende med Aloe Vera-gelen, renser og pleier huden.

Hvilke LR Aloe Vera-pleieprodukter finnes?

Listen over Aloe Vera-pleieprodukter er lang. Den omfatter mer enn 50 produkter, blant annet utallige rense- og pleieprodukter, ansiktskremer, bodylotions, dusjgel og sjampoer, håndkremer, tannkrem og solbeskyttelsprodukter.

Hva er spesielt med LRs Aloe Vera-produkter?

LR legger stor vekt på kvalitet med alle sine produkter. I tråd med dette blir Aloe Vera-produktene utviklet og produsert for å være best. Derfor bruker vi kun den rene bladfileten av Aloe Vera-bladene – en forutsetning for optimal kvalitet. Vi har også forpliktet oss til en skånsom bearbeiding for å bevare de verdifulle innholdsstoffene. Vi bruker også en høy konsentrasjon av Aloe Vera-gel, for å få et ferdigprodukt av beste kvalitet. Denne høye kvaliteten har også gitt LRs Aloe Vera-produkter det ettertraktede IASC-stempelet, dette har våre Aloe Vera-pleieprodukter alt i mange år kunnet smykke seg med. Også i 2012 ble alle LRs Aloe Vera-produkter tildelt dette ettertraktede stempelet.

Hva hjelper Aloe Vera Cream with Propolis mot, og hvor påfører jeg den?

Denne rikhodige kremen er spesielt velegnet til tørr og pleietrengende hud. Propolisekstrakt fra bikuben med bakteriehemmende virkning og fuktighetsgivende Aloe Vera gir en velpleid og avslappet hudfølelse, og beskytter huden mot ulike miljøpåvirkninger. Derfor egner Aloe Vera Cream with Propolis seg godt til beskyttelse av ansikt og hender. Du kan selvfølgelig bruke kremen overalt på kroppen der huden er svært tørr og har behov for pleie.

Hva hjelper Aloe Vera Thermo Lotion mot, og hvor påfører jeg den?

Denne lette lotionen er spesielt velegnet til massasje. De eteriske oljene eukalyptusolje og vintergrønnolje gir først en lett kjølende effekt på huden, og deretter en behagelig varme som bidrar til umiddelbar avspenning.

Hva hjelper Aloe Vera Concentrate mot, og hvor påfører jeg det?

Lr Aloe Vera Concentrate gir på grunn av den høye Aloe Vera-konsentrasjonen maksimal fuktighet, og støtter hudens fuktighetsbalanse. Vi anbefaler at Concentrate generelt påføres etter rengjøring, før dag/nattkrem.

Hva hjelper Lr Aloe Vera Emergency Spray mot, og når bruker jeg den?

Med 12 velkjente urteekstakter legger Emergency Spray seg som en beskyttelsesfilm på stresset hud, beroliger og virker kjølende. Påfør Emergency Spray på rengjort hud, før vanlig pleie av ansikt og kropp. Sprayen tilfører fuktighet, til for eksempel, stresset og tørr hud eller etter soling.

Hva er DermaIntense og når bruker jeg den?

DermaIntense er den innovative løsningen for stresset hud. Den er spesielt velegnet ved ømfintlig hud i ansiktet, på halsen, albuene eller i knehasene. Virkestoffkombinasjonen av Aloe Vera, nattlysolje, mahonia-ekstrakt og vitamin B12 virker pleiende, og er spesielt utviklet for pleie av tørre hudområder. For en ekstra intensiv pleie, kan du først massere kremen godt inn, og deretter påføre et tynt lag over dette, og la det tørke.

Er DermaIntense dermatologisk testet?

Ja, Dermatest GmbH har foretatt forskjellige tester på DermaIntense, og resultatene var svært positive. Det ble konstatert at DermaIntense iht. dermatologiske betingelser gir gode resultater og at regelmessig bruk bidrar til optimal støtte av den naturlige hudbarrieren, i tillegg til en forbedring av hudens fuktighetsinnhold. Det ble også observert en økning i hudens fettinnhold hos testpersonene.

Hvorfor er DermaIntense kremen rosa?

Produktet inneholder ingen fargestoffer, men fargen skyldes innholdet av vitamin B12.

Hvor ofte skal jeg bruke Aloe Vera Face Scrub?

Ved normal hud, en til to ganger i uken. Ved tørr hud, en gang i uken eller hver tiende dag.

Hva hjelper Aloe Vera Foam Mask for, og hvordan bruker jeg den?

Lr Aloe Vera Skummasken virker oppfriskende, pleier huden og tilfører intensiv fuktighet. Huden føles straks frisk, beroliget, og får mer utstråling. Påføres rikelig på rengjort ansikt, hals og brystparti (ikke på munnen og rundt øynene). Eventuelle rester klappes lett inn i huden etter ca. 15 minutter. Ved behov påføres deretter dag/nattkrem i tillegg.

Kan jeg sminke meg etter at jeg har påført Aloe Vera Day Cream?

Aloe Vera Day Cream er ideell som underlag for make-up, og får huden til å se strålende vakker ut i mange timer.

Når og hvor påfører jeg Aloe Vera Night Cream?

Påfør Aloe Vera Night Cream hver kveld på rengjort ansikt, hals og brystparti.

Hva hjelper Aloe Vera øyenkrem for, og hvordan bruker jeg den?

Øyenkremen er en kjølende og fuktighetsgivende kremgel for det ømfintlige området rundt øynene. Magnoliaekstraktet virker pleiende og haloxyl får øyepartiet til å se friskere ut. Aloe Vera øyekrem klappes forsiktig inn hver morgen og kveld før du påfører dag- eller nattkrem.

Er Aloe Vera Body Balm også egnet for barn?

Ja, Lr Aloe Vera Body Balm er en bodylotion som egner seg for hele familien.

Hvor bruker jeg Aloe Vera Soft Skin Cream?

Lr Aloe Vera Soft Skin Cream er mild hudpleie for ansikt og kropp.

Hva hjelper Aloe Vera Hair Cure for, og hvordan bruker jeg den?

Den lette hårkuren med økologisk vassmynteekstrakt for vitalitet og elastisitet, tilfører håret fuktighet uten å tynge, og gjør håret lettere å gre. Tilfører håret glans og styrke, egner seg spesielt for tørt og farget hår. Sprayes rett på nyvasket hår. Skal ikke skylles ut, håret styles som vanlig.

Kan Aloe Vera Cream Soap kun brukes på hendene?

Den milde, såpefrie kremsåpen egner seg for rengjøring av hele kroppen.

Lr Aloe Vera Extra Rich Hand Cream

Tips: Påfør godt med Extra Rich Hand Cream på hendene om kvelden, ta deretter på deg bomullshansker, og la kremen trekke inn over natten.

Hva er det som er spesielt med LRs Aloe Vera Tooth Gel?

Tannkremen egner seg for grundig rengjøring av tannkjøtt,og tenner, og gir en behagelig, frisk pust. Echinacea-ekstrakt styrker tannkjøttet. Ved meget følsomme tenner bør du helst bruke Aloe Vera Sensitive Tooth Gel.

Hva er det som er spesielt med Aloe Vera Sun Careproduktene?

Lr Aloe Vera Sun Care pleier huden før og etter soling. Den ekstra høye andelen med Aloe Vera pleier huden under solingen og beskytter kropp og ansikt. Alle solkremene har en Aloe Vera-andel på minst 40 %. De er vannfaste, trekker hurtig inn, gir en behagelig hudfølelse og dufter av sommer!

Når påfører jeg Aloe Vera solbeskyttelsesprodukter?

For å få best mulig beskyttelse mot solen, påføres solbeskyttelsesproduktene minst 20 minuttet før solbadet, ikke i direkte solskinn.

Hvem egner Sun Cream SPF 50 seg for?

Sun Cream SPF 50 har en ekstra høy solfaktor, og egner seg derfor til beskyttelse av sensitiv og ømfintlig hud, f.eks. hos små barn.

Hvis du har flere spørsmål, svarer vi gjerne på disse:
Tlf. +49 176 70 60 96 53 eller på e-post: info@lraloevera.eu

022032051 041

Translate »
Have no product in the cart!