Welcome in Aloe Vera Shop +49 176 70 60 96 53 info@lraloevera.eu
Select Page

FAQs

Hva er Figuactiv?
Hyppig stilte spørsmål om Figuactiv

Hva er Figuactiv?

Figuactiv fungerer som en måltidserstatning. Det betyr at frokost, middag eller kveldsmat kan erstattes av en shake, suppe eller bar. Smaksvariantene er mange, og hver porsjon inneholder alle viktige næringsstoffer som i et fullverdig måltid. Vi benytter soyaproteiner og laktosefri melkeproteiner i våre Figuactiv produkter. Denne kombinasjonen av vegetabilske og animalske proteiner gir en høy biologisk verdi.

Shakes:
– Lavt laktoseinnhold
– Glutenfri
– Uten tilsatt sukker

Supper:
– Laktosefri
– Potetsuppen er glutenfri

Hvilke og hvor mange måltider kan jeg erstatte med Figuactiv?

Ved en målrettet slankekur anbefaler vi å erstatte to måltider per dag med Figuactiv. Dagens tredje måltid er valgfritt, men bør være balansert og fettfattig. Hvilke måltider man vil erstatte er opp til den enkelte. For eksempel, en Figuactiv shake til frokost, et balansert, fettredusert måltid (f.eks. fisk, grønnsaker og salat) til middag og en lekker Figuactiv suppe til kvelds. Pass på at du alltid spiser frokost. Frokosten stimulerer stoffskiftet og forhindrer at kroppen går i energisparemodus. Da blir man heller ikke så sulten at man spiser for mye til middag. Når den ønskede vekten er oppnådd, kan du gradvis gå tilbake til et balansert, variert kosthold. I en overgangsfase kan man for eksempel innta ett Figuactiv-måltid, i tillegg til to vanlige måltider om dagen.

Blir jeg mett av Figuactiv, eller er det tillatt med mellommåltider?

Figuactiv inneholder alle næringsstoffer som kroppen trenger. Innholdet av kostfiber gir en behagelig metthetsfølelse. Generelt er det nok med tre hovedmåltider. Hvis man blir for sulten, kan frukt eller grønnsaker integreres i kostholdet. Det anbefales at du velger råkost som gulrøtter, agurker og paprika. Når det gjelder frukt, bør man helst unngå bananer og druer, da disse inneholder mye sukker.

Kan man tilsette noe i suppene og shakene?

Du kan gjerne tilsette frukt/grønnsaker Figuactiv shaker og supper: I shakene kan man f.eks. blande frisk, dypfryst eller moset frukt, og i suppene kan man f. eks. ha i dampede grønnsaker og friske urter en ny smaksopplevelse hver dag.

Hvor mye bør man drikke, og hvilke drikker er å foretrekke?

Venn deg til å drikke minst 2-2½ liter per dag. Naturlig vann og usøtet te inneholder ingen kalorier. Når du drikker, stimuleres stoffskiftet i kroppen og kroppen må hele tiden jobbe. For å få i deg nok væske, anbefaler vi at du følger en bestemt tidsplan. Gjør det til en vane å drikke regelmessig – hver dag

Kan diabetikere bruke Figuactiv?

Diabetikere kan absolutt bruke Figuactiv. Figuactiv inneholder alle næringsstoffer i en optimal sammensetning – inkludert karbohydrater. Diabetikere må forholde seg til innholdet i de enkelte produktene. Dette finner du på etikken på baksiden.

Kan gravide/ammende eller barn bruke Figuactiv?

Generelt bør ikke personer i de disse gruppene gjennomføre slankekurer. Man kan gjerne erstatte et måltid med Figuactiv nå og da, men det totale kaloriinntaket bør ikke være (vesentlig) lavere enn normalt. I disse tilfellene bør en lege rådføres før en eventuell diett med Figuactiv.

Kan personer med laktoseintoleranse bruke Figuactiv?

Alle våre supper er laktosefri, shakene er laktosefattige. Laktoseintoleranse varierer fra person til person i alvorlighetsgrad. Faktum er at shakes blandet med laktosefri melk vil tåles av mange personer med laktoseintoleranse. Figuactiv bars inneholder laktose.

Er denne dietten en hyperproteindiett?

Nei – hyperproteindrikker inneholder en meget høy andel av proteiner. Ofte tilbys slike produkter på treningssentre, for å fremme oppbyggingen av muskler. Innholdet i våre Figuactiv shakes og supper følger den tyske diettforordningen. Denne forordningen fastlegger hvilke næringsstoffer produktet må og kan inneholde, og i hvilke mengder. Her tar man hensyn til det faktiske behovet til en sunn kropp.

Hvor lenge kan man erstatte enkeltmåltider med Figuactiv?

Fordi Figuactiv shakes og supper inneholder alle nødvendige næringsstoffer, kan man bruke produktene helt til man har nådd sin ønskede vekt. Også etter at dietten er gjennomført, bør man av og til erstatte et måltid med en Figuactiv shake eller suppe. Dette kan f.eks. være en god idé før en stort selskap, eller hvis man har skeiet ut en dag.

Siden jeg begynte med Figuactiv har jeg av og til hatt hodepine, hva kommer det av?

Hvis du får hodepine, kan det skyldes for lavt væskeinntak. Vi kan utelukke mangel på næringsstoffer, da Figuactiv inneholder alle næringsstoffene som kroppen trenger. Men det er meget viktig at du drikker minst 2-2½ væske hver dag, og inntar tre måltider. De «normale» måltidene bør være balanserte, fettreduserte og varierte.

Hva er fordelen med Figuactiv i forhold til mange andre dietter?

Mange andre dietter er veldig ensidige, f. eks. ananasdiett eller lignende, og kan ofte føre til ernæringsmangler. Med en Figuactiv-diett får kroppen alle de makro- og mikronærings-stoffene den trenger, men kun en firedel av kaloriene til et normalt måltid. Du kan velge mellom 6 forskjellige smaksvarianter og blir ikke lei av smaken. Effektivt og enkelt!

Hvor mye går jeg ned i vekt med Figuactiv?

Det avhenger av hvor mange måltider du erstatter med Figuactiv shakes og/eller supper, og hva utgangsvekten er. Personer som har vært gjennom mange dietter går som regel langsommere ned i vekt enn hvis det er første gangen. Også visse sykdommer kan gjøre at ikke dietten fungerer som ønsket. Faktum er at noen personer går raskt ned i vekt, mens det tar lengre tid for andre. Ikke mist motet – små skritt fører til slutt til målet!

Hvilke produkter blir ofte bestilt sammen med Figuactiv?

Mange bestiller Aloe Vera Life Essence og ProBalance sammen med Figuactiv.

Hvis du har flere spørsmål, svarer vi gjerne på disse:
Tlf. +49 176 70 60 96 53 eller på e-post: info@lraloevera.eu

022032051 041

Translate »
Have no product in the cart!